Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Τι γίνεται όταν τρακάρουν η Bentley με μια Ferrari, μια Porsche, μια Aston Martin και μια Mercedes!Μόνο που δεν αυτοκτόνησαν οι υπεύθυνοι των ασφαλιστικών εταιρειών όταν έμαθαν για την καραμπόλα στο Μονακό. Πέντε αυτοκίνητα αξίας ...
920.000 ευρώ τράκαραν μεταξύ τους!

Μάλλον σε επίπεδο αξίας αυτοκινήτων είναι από τις πιο ακριβές καραμπόλες της ιστορίας.

Εδώ που τα λέμε δεν κυκλοφορούν και πολλά φτηνά αυτοκίνητα στο Μονακό.

Όλα άρχισαν όταν η καλλίγραμμη και κατάξανθη οδηγός μιας Bentley Azure αξίας 350.000 ευρώ δεν πρόσεξε και έπεσε με φόρα στο πίσω μέρος μιας Mercedes S Class των 100.000 ευρώ.

Το κακό μόλις είχε αρχίσει. Πίσω απ' την Bentley ήρθε και κόλλησε μια Ferrari f430 των 170.000 ευρώ, αλλά και μια Aston Martin Rapide και μια Porsche 911 αξίας 200.000 και 100.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες το σημείο δεν ενδείκνυται για ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων και έτσι απλά τα αμάξια... ακούμπησαν το ένα το άλλο και έτσι το... ακούμπημα στοίχισε μόλις... 140.000 ευρώ!

Το γεγονός πάντως αν και σκόρπισε... πανικό στην καλή κοινωνία του Μονακό, έγινε πρώτης τάξης θέαμα για τους περαστικούς που βρήκαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν ένα από τα πιο... τσουχτερά τροχαία της ιστορίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...