Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Η διθέσια ανοικτή Spyker με τα 375 PS

Στα τέλη του 2014 αναμένεται να περάσει στην παραγωγή η B6 Benator Spyder, η οποία παρουσιάστηκε υπό τη μορφή πρωτότυπου στην έκθεση Concours d’Elegance, στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.

Οι πωλήσεις θα αρχίσουν από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, ενώ από το 2015 θα κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ. Η τιμή του ανοικτού διθέσιου μοντέλου υπολογίζεται κοντά στα 120.000 ευρώ.

Η Spyker B6 Benator Spyder αποτελεί συνέχεια του πρωτότυπου coupe που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη. Χάρη στο ανθρακονημάτινο αμάξωμα και το αλουμινένιο πλαίσιο, το συνολικό βάρος διατηρήθηκε κάτω από τα 1.400 kg. Ο κεντρικά τοποθετημένος V6 αποδίδει περισσότερα από 375 PS και μέσω του 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το δίθυρο αυτοκίνητο της ολλανδικής εταιρείας με την αποσπώμενη οροφή έχει μήκος 4,34 m, πλάτος 1,88 και μεταξόνιο 2,5 m. Η κατανομή βάρους ανάμεσα στους δύο άξονες είναι 42/58, αρκετά μακριά δηλαδή από την ιδανική αναλογία για τα sport μοντέλα. Στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις από δέρμα άριστης ποιότητας και αλουμίνιο στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Το κόκκινο κάλυμμα στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα κάνει τον οδηγό να αισθάνεται σαν πιλότος αεροσκάφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...