Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Mitsubishi ASX από τη Βραζιλία


Το Mitsubishi ASX, ένα από τα καλύτερα compact SUV της αγοράς, απέκτησε ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον στίβο των διεθνών πωλήσεων. 

Ξεκίνησε η παραγωγή του και σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Βραζιλία.

Η αγορά της Βραζιλίας είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να αυξηθούν περαιτέρω οι πωλήσεις, καθώς στη χώρα θα διοργανωθεί μια σειρά από αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2014 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016.

Η λειτουργία του εργοστασίου στη Βραζιλία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1998 και μέχρι στιγμής έχουν παραχθεί 3 μοντέλα SUV (Pajero TR4, L200 Triton και Pajero Dakar). Το ASX είναι ένα μοντέλο στρατηγικής σημασίας για τη Mitsubishi. Αρχικά ξεκίνησε να παράγεται στην Ιαπωνία και στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ινδονησία και την Κίνα, πριν ξεκινήσει η παραγωγή του και στη Βραζιλία.

Η σπουδαιότητα του μοντέλου αποδεικνύεται και από τη μεγάλη αποδοχή που έχει στην τοπική αγορά, καθώς από τον Ιούνιο του 2013 έχουν πραγματοποιηθεί 26.000 πωλήσεις. Το Mitsubishi ASX έχει μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά: προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, καθώς και ευελιξία και ευκολία χρήσης ακόμη και στο αστικό περιβάλλον, ενώ η εξωτερική του σχεδίαση αντανακλά την αίσθηση της ποιότητας και συνδυάζεται με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα ενός SUV.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...