Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Νέο Caterham με κινητήρα Suzuki

Entry-level έκδοση 660 κυβικών.


Νέες εξελίξεις στη γκάμα της Caterham, αφού στα πλάνα της εταιρείας είναι η παρουσίαση μιας νέας βασικής έκδοσης. Στοιχείο διαφοροποίησης του νέου Seven, ο 3κύλινδρος turbo κινητήρας μόλις 660 κυβικών, ο οποίος προέρχεται από τη Suzuki. Ο downsized κινητήρας συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων επίσης της ιαπωνικής εταιρείας. Το πακέτο κινητήρα-κιβωτίου φιλοξενείται σε ένα ανασχεδιασμένο για την περίσταση πλαίσιο, το ικανοποιεί σε κάθε διάσταση το αυθεντικό πνεύμα της Caterham.

Η βασική πρόθεση της νέας έκδοσης του Seven είναι αυτό προσφέρει τηn καθαρόαιμη οδηγική χαρά ενός Caterham, με το νέο entry-level αυτοκίνητο είναι ελαφρύτερο, φθηνότερο στη χρήση και πιο προσιτό στην απόκτηση, από ποτέ. Παράλληλα, οι μηχανικοί του project προσπάθησαν να μειώσουν την κατανάλωση του συνόλου και τις εκπομπές ρύπων, πρόκληση που ισχύει και για τη Suzuki, η οποία ανέλαβε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η τιμή του μικρού Caterham υπολογίζεται κοντά στις 17.000 λίρες Αγγλίας, με τη διαθεσιμότητα του να ξεκινάει από τον ερχόμενο φθινόπωρο.

Gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...