Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi

Deutsch: Fotoaufnahme Mitsubishi ASX
Deutsch: Fotoaufnahme Mitsubishi ASX (Photo credit: Wikipedia)
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλο ASX εκτελεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά συγκεκριμένα 261 οχήματα, παραγωγής 2011. Σε ορισμένα από τα οχήματα αυτά, κατά την τοποθέτηση της πανοραμικής οροφής από το εργοστάσιο κατασκευής, ενδέχεται η ποσότητα της κόλλας να μην ήταν επαρκής με αποτέλεσμα την μη ικανοποιητική κόλληση της.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, επισκευή της πανοραμικής οροφής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...