Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εμφάνιση αλά... Fiesta για το επόμενο S-MAX


Το μυστηριώδες πρωτότυπο της Ford για το σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι το S-MAX Concept, από το οποίο θα προκύψει η επόμενη γενιά του μεγάλου πολυμορφικού.


Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τις πρώτες πληροφορίες για το νέο της αυτοκίνητο. Με την πρώτη ματιά το S-MAX Concept δείχνει σαν μία μεγέθυνση του ανανεωμένου Fiesta, με τη χαρακτηριστικά τραπεζοειδή μάσκα και τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Το πρωτότυπο μοντέλο έχει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού του και σύμφωνα με τη Ford μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες.


Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις αλλά και λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στα καθίσματα. Από τις πόρτες απουσιάζουν οι χειρολαβές και δεν αποκλείεται οι πίσω να ανοίγουν ανάποδα και να απουσιάζει η μεσαία κολόνα.


Οι μεγάλοι τροχοί των 21 ιντσών θα δώσουν τη θέση τους σε άλλους με μικρότερη διάμετρο για το S-MAX παραγωγής. Για το νέο της concept car η Ford επέλεξε τον 1.5 EcoBoost, με ισχύ 180 PS και ροπή 24,5 kgm (διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 4.500 rpm). Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο SelectShift και θα κάνει πρεμιέρα με το νέο Mondeo.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...