Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πιο... φρέσκο σε όψη και κινητήρες το Dacia Duster

Οι δοκιμές με καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα τελείωσαν και η Dacia αποκάλυψε το νέο Duster, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το δημοφιλές και προσιτό crossover δείχνει πιο σύγχρονο και άρα έτοιμο να συνεχίσει την πετυχημένη εμπορικά πορεία του, όπως δείχνουν και οι σχεδόν 189.000 ταξινομήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2013, με το σήμα είτε της Dacia είτε - σε ορισμένες χώρες - της Renault.

Οι σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στα δύο άκρα του αμαξώματος, με τα νέα φώτα να θυμίζουν το πρωτότυπο DCross. Επεμβάσεις έγιναν επίσης στη μάσκα, τις εισαγωγές αέρα και τον προφυλακτήρα. Στις ράγες οροφής εμφανίζεται το όνομα του μοντέλου της Dacia, ενώ νέες είναι οι 16άρες ζάντες αλουμινίου. Λιγότερο έντονη είναι η διαφοροποίηση του πίσω μέρους, με ελαφρώς διαφορετικά φώτα και χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του C+S, η καμπίνα των επιβατών θα ανανεωθεί στα πρότυπα των Sandero και Logan, με νέο πίνακα οργάνων, νέα κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής, αλλά και χειριστήρια στο τιμόνι. Όσον αφορά τους κινητήρες, δίπλα στον ατμοσφαιρικό 1.6 βενζίνης με 105 PS και τον 1.5 dCi με 90 και 110 PS, θα προστεθεί ο 1.2 TCe με ισχύ στα 125 PS.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...