Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πιο πολύ στιλ για το Skoda Rapid

Μία πιο δυναμική έκδοση του μικρού της sedan λανσάρει η Skoda, θέλοντας να το καταστήσει πιο ελκυστικό στο νεανικό κοινό.


Το Rapid StylePLUS διατίθεται σε πέντε χρώματα (λευκό, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε) και σε έξι επιλογές κινητήρων, τέσσερις βενζίνης και δύο πετρελαίου. Βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού Ambition και φέρει ορισμένες αισθητικές αλλαγές. Η μικρή πίσω αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, οι μπάρες στο πλάι και στον εμπρός προφυλακτήρα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, δημιουργώντας μία sport αντίθεση. Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών φέρουν διχρωμία μαύρου-ασημί.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός του Rapid StylePLUS περιλαμβάνει φώτα xenon και προβολείς ομίχλης που λειτουργούν αυτόματα όταν το αυτοκίνητο στρίβει. Οι διαφορές στην καμπίνα των επιβατών εντοπίζονται στις επενδύσεις των καθισμάτων, στα αλουμινένια πεντάλ, στο δερμάτινο τιμόνι και στα διακοσμητικά στο ταμπλό.

Η Skoda λανσάρει το Rapid StylePLUS με τον ατμοσφαιρικό 1.2 MPI 75 PS, τον 1.2 TSI με 86 και 105 PS, τον 1.4 TSI 122 PS (με το αυτόματο DSG) και τους diesel 1.6 TDI με 90 και 105 PS. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...