Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Δύο εκδόσεις για το ανανεωμένο Yeti: Μία για την πόλη και μία για τα... βουνά

Tο Yeti, το οποίο η Skoda ανανέωσε σχεδιαστικά και ετοιμάζεται να το λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά σε δύο παραλλαγές, αφού κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το compact crossover θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία για την πόλη και μία με off road εμφάνιση και όνομα Outdoor.  

Έτσι, η θυγατρική της Volkswagen στοχεύει σε πιο ευρύ κοινό, τόσο σε όσους κινούνται κυρίως μέσα στο αστικό περιβάλλον αλλά αναζητούν πλούσιους χώρους, όσο και σε αυτούς που βάζουν λίγη… περιπέτεια στη ζωή τους.

Το δεύτερο, πιο «άγριο» Yeti ξεχωρίζει από τους ελαφρά διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, με πιο εμφανείς προστατευτικές ποδιές, τους ασημί εξωτερικούς καθρέπτες αλλά και τα πλαϊνά προστατευτικά πλαστικά που είναι σε μαύρο χρώμα. Στο Yeti με την… αστική εμφάνιση είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, δίνοντας στο μοντέλο της Skoda πιο πολυτελή εμφάνιση.

Παράλληλα με τις σχεδιαστικές επεμβάσεις στο εξωτερικό και την καμπίνα των επιβατών, η Skoda αναβαθμίζει και τον εξοπλισμό του Yeti. Το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, ενώ η όπισθεν επιλέγεται αυτόματα και το αυτοκίνητο παρκάρει μόνο του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...