Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αυτό είναι το Civic Tourer με τους κορυφαίους χώρους

Η Honda αποκάλυψε τις επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της station wagon έκδοσης του μικρομεσαίου της μοντέλου, ένα μήνα πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το αυτοκίνητο παραγωγής διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του πρωτότυπου μοντέλου, με τις… αναμενόμενες αλλαγές να εντοπίζονται στα φώτα, τους προφυλακτήρες και τη μάσκα. Το Civic Tourer φθάνει σε μήκος τα 4,52 m, είναι δηλαδή κατά 34 cm πιο μακρύ από το 5θυρο hatchback. Οι υπόλοιπες διαστάσεις είναι κοινές, με το πλάτος στο 1,77 m και το ύψος στο 1,44 m.

Το σημαντικότερο όφελος προκύπτει στο χώρο των αποσκευών, με το όγκο του να φθάνει τα 624 lt (έναντι 477 του 5θυρου Civic), ενώ όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα ανεβαίνει στα 1.668 lt. Παράλληλα, το κατώφλι είναι χαμηλότερο κατά 13,7 cm, διευκολύνοντας τη φόρτωση αντικειμένων μεγάλου όγκου και βάρους.

Σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό, το Civic Tourer υπερέχει στη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έναντι τόσο του Seat Leon ST (587 lt.) όσο και του Golf Variant (605 lt.). Ξεπερνά μάλιστα και την Octavia Combi (610 lt.), η οποία έχει μήκος 4,66 m!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...