Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚH ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΦΙΛΗΣGlass®: ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική και η ΦΙΛΗΣGlass® γιορτάζουν την συνεργασία τους και χαρίζουν σε ένα τυχερό αντηλιακές μεμβράνες για το αυτοκίνητό του.

Ο διαγωνισμός που διοργανώνουν από κοινού οι δύο εταιρείες, μέσω Facebook, www.facebook.com/pages/Syneteristiki-Ins-Co/117490751717023?fref=ts, ξεκίνησε την Τετάρτη 31/07. Ο νικητής, που θα αναδειχτεί στις 9/8/13 έπειτα από κλήρωση θα κερδίσει αντηλιακές μεμβράνες για το αυτοκίνητό του οι οποίες θα τοποθετηθούν εντελώς δωρεάν.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών στο κομμάτι  της θραύσης κρυστάλλων, που εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2012, αριθμεί πολλά πλεονεκτήματα για τον πελάτη. Γνήσια Κρύσταλλα (ΟΕΜ), υλικά ανώτερης ποιότητας, πανελλαδική κάλυψη, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, κινητές μονάδες, υπηρεσίες από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς, παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Στόχος των δύο εταιρειών  είναι να προσφέρουν στον πελάτη ποιότητα υπηρεσιών που τον επιβραβεύει για την επιλογή του και δεσμεύονται απέναντί του για άριστη, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...