Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Mustang πουλήθηκε για 300.000 ευρώ


Η Ford Mustang Air Force U.S. Thunderbirds ειδική έκδοση που δημοπρατήθηκε για καλό σκοπό, πουλήθηκε στον James Slattery προς 398.000 δολάρια ή 300.000 ευρώ.

Η μία και μοναδική Ford Mustang Air Force U.S. Thunderbirds βασισμένη στην GT έκδοση και τροποποιημένη ειδικά για την Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α δημοπρατήθηκε σε μια εκδήλωση στο Oshkosh, Wisconsin την 1η Αυγούστου, για την 60η επέτειο των Thunderbirds. Νικητής ήταν ο James Slattery από το San Diego, που αγόρασε τη συγκεκριμένη Mustang με 398.000 δολάρια ή 300.000 ευρώ περίπου. Τα έσοδα από τη δημοπρασία, όπως ανακοινώθηκε, θα πάνε σε ένα ταμείο υποστήριξης νεαρών πιλότων.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω έκδοση είναι βαμμένη στα χρώματα της αεροπορίας (κόκκινο-λευκό-μπλε), σαν τα F-16 των Η.Π.Α, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό πακέτο εξοπλισμού για την περίσταση, που περιλαμβάνει γυάλινη οροφή, 22άρες ζάντες ελαφρού κράματος και ποδιές που παραπέμπουν στα μαχητικά αεροσκάφη.

Επίσης, εσωτερικά υπάρχουν Recaro καθίσματα με το σήμα των Thunderbirds, νέος πίνακας οργάνων κι ανασχεδιασμένο ταμπλό, ενώ θα υπάρχουν τα σχετικά λογότυπα στα πλαϊνά μαρσπιέ, αλλά και το περίγραμμα ενός αεροσκάφους, το οποίο θα εμφανίζεται με ειδικές λυχνίες, στις πόρτες, όταν ανοίγουν. Παράλληλα, ένα νέο σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής θα ενημερώνει και ψυχαγωγεί τους επιβαίνοντες.

Ως προς τα μηχανολογικά μέρη, η Mustang Thunderbirds διαθέτει πιο σφιχτές και σπορ αναρτήσεις, ενώ τα φρένα έχουν βελτιωθεί για να είναι πιο αποδοτικά.

Τέλος, δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για τον κινητήρα της έκδοσης, αλλά μάλλον τροφοδοτείται από το θηρίο των 5,0 λτ.



Πηγή: autotriti.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...