Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Έρχεται Cruze diesel χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Πλήρη γκάμα διαθέσιμων κινητήρων αποκτούν από το φθινόπωρο όλες οι εκδόσεις αμαξώματος του μικρομεσαίου Chevrolet, με την ευκαιρία της έκθεσης της Φρανκφούρτης.

Το Cruze, τόσο το sedan και το hatchback όσο και το station wagon, έχουν… πρόσβαση σε τέσσερις κινητήρες βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Η σημαντικότερη αλλαγή αφορά την παρουσία μίας νέας έκδοσης του 1.7 diesel. Αποδίδει 110 PS και εκπέμπει 99 g. CO2 ανά km, δηλαδή απαλλάσσει τον κάτοχό του από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η Chevrolet δεν ανακοίνωσε τη μεικτή κατανάλωση, εκτιμάται όμως ότι θα βρίσκεται κοντά στα 4 lt/100 km. To 4θυρο Cruze με τον 1.7 diesel των 130 PS καταναλώνει 4,5 lt. καυσίμου ανά 100 km και εκπέμπει στο περιβάλλον 119 g/km,

Πιο… αδιάφορος για το ελληνικό κοινό είναι ο 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας, ισχύος 163 PS. Στην πλευρά των κινητήρων βενζίνης υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.4 με 100 PS, ο turbo ίδιας χωρητικότητας με 140 PS και οι 1.6 και 1.8 με 124 και 141 PS αντίστοιχα.
Το επίπεδο εξοπλισμού LTZ θα περιλαμβάνει το σύστημα Side Blind Zone Alert, το οποίο ενημερώνει τον οδηγό αν υπάρχουν οχήματα στο «νεκρό» σημείο των καθρεπτών. Επίσης, στο ανανεωμένο Cruze τα φώτα των φλας ενσωματώνονται στους πλαϊνούς καθρέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...